Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 3.11.2025 - 7.11.2025

03. Lis Pondělí

Snídaně: Pom. rybí, rama, med, džem, pečivo, cereálie, jogurt, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 4, 7

Polévka: Kroupová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, vař. vejce. okurek steril. chléb, ovoce 1, 3
Hlavní jídlo II.: Moravské uzené, křenová omáčka, celozrnný knedlík, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Masová směs s klobásou a slaninou, hranolky, míchaný salát , ovoce 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, mošt 7

Svačina: Tlačený koláček, ov. čaj 1

Večeře: Vepřová pečeně po selsku, bramborová kaše, salát z červené řepy, čaj 1 II. Sýrový uzel 1, 7

04. Lis Úterý

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, jogurt, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Zeleninová s drožďovými knedlíčky 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová panenka na grilu, opékaný brambor, bylinkový dip 1, 7
Hlavní jídlo II.: Pařížský salát, celozrnné pečivo 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Gordon bleu, bramborová kaše, rajčatový salát 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, ov. šťáva 7

Svačina: Pizza šnek, čaj 1, 7

Večeře: Pytlácká roštěná, dušená rýže, švestkový kompot, čaj 1 II. Mandlový pletenec 1, 8

05. Lis Středa

Snídaně: Pom. z uzeného sýru, rama, med, džem, pečivo, cereálie, jogurt, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, , 7

Polévka: Pórková s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí plátek na rozmarýnu, dušená divoká rýže, salát z hlávkového zelí s kukuřicí 1
Hlavní jídlo II.: Fazolové lusky na slanině, sázená vejce, americké brambory 3
Hlavní jídlo III.: Kuřecí plátek na rozmarýnu, bulgur, salát z hlávkového zelí s kukuřicí 1
Hlavní jídlo IV.: Hovězí roštěná na žampionech, jasmínová rýže, salát z hlávkového zelí s kukuřicí 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, mošt 7

Svačina: Zapečený toustový chléb se sýrem a salámem, čaj 1, 7

Večeře: Rybí pánev, vař. brambor, čaj, míchaný salát 1, 4, II. Karlovarský rohlík, termix 1, 7

06. Lis Čtvrtek

Snídaně: Pom. šunková pěna, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj , ovoce 1, 7 , 10

Polévka: Slepičí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně debrecínská, těstoviny 1, 7
Hlavní jídlo II.: Katův šleh za sojového masa, kuskus 1, 6
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí medailonky se smetanovou omáčkou, bramborové rösti 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Svačina: Dalamánky, pom. máslo, ovocný mošt 1, 7

Večeře: České buchty s povidly, kakao, 1, 3, 7 II. Klobásník 1

07. Lis Pátek

Snídaně: Horké dietní párky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina, hořčice, kečup 1, 7, 10

Polévka: Valašská kyselice 1, 7
Hlavní jídlo I.: Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, zeleninový pult 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Palačinky s džemem a čokoládou 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.