Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 28.4.2025 - 2.5.2025

28. Dub Pondělí

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem , pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše, moravské uzené, okurek steril. chléb, 1
Hlavní jídlo II.: Dřevorubecké zapékané fleky, okurek steril. 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

Svačina: Kobliha, ov. mléko 1, 7

Večeře: Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, míchaný kompot , čaj 1 II. Škvarkový pagáček 1

29. Dub Úterý

Snídaně: Pom. z lučiny s bylinkami, rama, med, džem , pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Rajská s ovesnými vločkami 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vídeňská roštěná, dušená rýže, hlávkový salát 1
Hlavní jídlo II.: Krupičná kaše s čokoládou, máslem a cukrem, 1, 7
Hlavní jídlo III.: Vídeňská roštěná, vař. brambor, hlávkový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, ov. šťáva 7

Svačina: Chléb, rama, ředkvičky, čaj 1, 7

Večeře: Vepřové ražniči, vař. brambor, mrkvový salát s jablky, čaj 1 II. Tlačený koláček 1

30. Dub Středa

Snídaně: Mandlový rohlík, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Česneková s bramborem 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový řízek ONDRÁŠ, vař. brambor, míchaný salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Pochoutkový salát, rohlík mama mia 1, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

01. Kvě Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: ************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

02. Kvě Pátek

Snídaně:

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, dušená zeleninová rýže, míchaný kompot 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.