Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 5.5.2025 - 9.5.2025

05. Kvě Pondělí

Snídaně: Pom. masová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, vitakáva, čaj , zelenina 1, 7, 10

Polévka: Brokolicová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Italský zbruf se sýrem, dušená rýže 1, 7
Hlavní jídlo II.: Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a olivami 1, 4, 7
Hlavní jídlo III.: Italský zbruf se sýrem, tarhoňa 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, mošt 7

Svačina: Sezámek. ovocný čaj 1, 11

Večeře: Fazolové lusky na smetaně, vař. vejce, vař. brambor, čaj 1, 3, 7 II. Makovka, ovocná přesnídávka 1

06. Kvě Úterý

Snídaně: Pom. hermelínová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Kroupová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Záhorácký závitek, vař. brambor , salát z čínského zelí s mrkví 1
Hlavní jídlo II.: Žemlovka s jablky , máslem a cukrem 1, 3, 7, 12
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, ov. šťáva 7

Svačina: Domácí perník, ov. mléko 1, 7

Večeře: Vepřové nudličky FLAMENDR, dušená rýže basmati, míchaný kompot, čaj 1 II. Rohlík, malá paštika 1

07. Kvě Středa

Snídaně: Obložená bagetka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s drobením 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Svíčková na smetaně, houskový knedlík, 1, 3, 7, 9, 10
Hlavní jídlo II.: Smažené žampiony, vař. brambor, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

08. Kvě Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: ************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

09. Kvě Pátek

Snídaně:

Polévka: Fazolová 1
Hlavní jídlo I.: Lazaně s vepřovým masem a sýrem 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.