Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 23.6.2025 - 27.6.2025

23. Čvn Pondělí

Snídaně: Pom. salámová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, zelenina 1, 7,

Polévka: Cibulová s bramborem 1, 7
Hlavní jídlo I.: Polomské žebírko, (v. kotleta, smetana, žampiony), barevné těstoviny1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

Svačina: Grahamový rohlík, sýr cihla, čaj 1, 7

Večeře: Kynuté knedlíky s povidly, mákem, cukrem a máslem, čaj 1, 3, 7 II. Anglický rohlík 1

24. Čvn Úterý

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Z míchaných luštěnin 1, 9
Hlavní jídlo I.: Čína z krůtího masa, dušená rýže basmati 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Svačina: Jablečná kapsa, ov. mléko 1, 7

Večeře: Kuřecí řízek ONDRÁŠ, vař. brambor, zeleninová přízdoba, ov. šťáva 1, 3, 7 II. Malá pletýnka, paštika 1

25. Čvn Středa

Snídaně: Pom. pikantní, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva , čaj , zelenina 1, 3, 7,

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Smažená kuřecí kapsa, opékaný brambor, ďábelská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Svačina: Škvarkový pagáček, čaj 1

Večeře: Lazáně s vepřovým masem a sýrem, čaj 1, 7 II. Skořicový šnek 1

26. Čvn Čtvrtek

Snídaně: Pom. z nivy, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj zelenina 1, 7

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7 , 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, čaj 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Svačina: Tlačený koláček, ov. šťáva 1

Večeře: Šunková bageta 1, 7 II. Fruko, ovoce

27. Čvn Pátek

Snídaně: Chléb ve vajíčku, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, vitakáva, čaj, zelenina, hořčice, kečup 1, 3, 7, 10

Polévka: Zeleninová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Rizoto z vepřového masa se sýrem, okurek steril. 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.