Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 8.9.2025 - 12.9.2025

08. Zář Pondělí

Snídaně: Pom. z krabích tyčinek, rama, med, džem, pečivo, cereálie, jogurt , mléko, vitakáva, čaj, ovoce 1, 4, 7

Polévka: Kmínová s kapáním 1, 3, 7 , 9
Hlavní jídlo I.: Čočka na kyselo, vař. vejce. okurek steril. chléb, 1, 3
Hlavní jídlo II.: Dřevorubecké zapékané fleky, okurek steril. 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, mošt 7

Svačina: Velká pletýnka , ov. mošt 1

Večeře: Vepřové kostky v toskánské omáčce, dušená rýže, čaj 1 II. Bavorský vdolek 1, 7

09. Zář Úterý

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, jogurt, mléko, kakao, čaj , zelenina 1, 7

Polévka: Frankfurtská s bramborem 1
Hlavní jídlo I.: Hovězí kostky na slanině , dušená rýže s guinou, salát z červeného zelí s křenem 1
Hlavní jídlo II.: Žemlovka s jablky , máslem a cukrem 1, 3, 7, 12
Hlavní jídlo III.: Hovězí kostky na slanině, tarhoňa, salát z červeného zelí s křenem 1
Hlavní jídlo IV.: Smažený sýr se šunkou, vař. brambory, bylinkový dip 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, ov. šťáva 7

Svačina: Klobásník, ov. šťáva 1

Večeře: Smažený rybí karbenátek se sýrem, bramborová kaše, kompot, čaj 1, 3, 4, 7 II. Makový závin 1

10. Zář Středa

Snídaně: Tlačené koláče, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílý jogurt, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kroupová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřové kůsky po valašsku, halušky 1, 7
Hlavní jídlo II.: Bramborové gnocchi s listovým špenátem a sýrem gran moravia 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Marinovaná krkovička, jasmínová rýže, okurkový salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, mléko, ov. mošt 7

Svačina: Pizza šnek, čaj 1, 7

Večeře: Přírodní krůtí steak, kuskus, zeleninová přízdoba, čaj 1 II. Škvarkový pagáček 1

11. Zář Čtvrtek

Snídaně: Pom. liptovská, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hrstková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí plátek, vař. brambor, teplá mexická zelenina 1
Hlavní jídlo II.: Pikantní sojové kostky, kuskus, teplá mexická zelenina 1, 6
Hlavní jídlo III.: Přírodní kuřecí plátek, kuskus, teplá mexická zelenina 1
Hlavní jídlo IV.: Gratinované plněné žampiony, šťouchané brambory, zeleninová přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Svačina: Croissant, ov. mléko 1, 7

Večeře: Švestkové knedlíky z bramborového těsta s mákem, cukrem a máslem , čaj 1, 7 II. Grahamový rohlík, ovoce 1

12. Zář Pátek

Snídaně: Obložená bagetka, rama, med, džem, pečivo, cereálie, jogurt , mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Slepičí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Plněný paprikový lusk, rajčatová omáčka, houskový knedlík 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo II.: Květákový mozeček, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba 3, 7
Hlavní jídlo III.: Plněný paprikový lusk, rajčatová omáčka, těstoviny 1, 9
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce, barevné těstoviny 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.