Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 21.1.2019 - 25.1.2019

21. Led Pondělí

Snídaně: Pomazánkové máslo, s pažitkou, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Jáhlová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hrachová kaše, moravské uzené, okurek steril. kváskový chléb, 1
Hlavní jídlo II.: Tyrolské nudle, okurek steril 1
Hlavní jídlo IV.: Pečené králičí stehno, duš. kyselé zelí, bramborový knedlík 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Cornspitz, čaj 1

Večeře: Námořnické maso, tarhoňa, čaj 1, 3, II. Loupáčky, ovoce 1

22. Led Úterý

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kedlubnová 1, 7
Hlavní jídlo I.: Holandský řízek se sýrem, šťouchaný brambor, velká zeleninová obloha, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Guláš z hlívy ústřičné, kváskový chléb 1
Hlavní jídlo IV.: Kung - pao z vepř. panenky, jasmínová rýže, zel. přízdoba 1, 8
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Rohlík, puding s ovocem čaj 1, 7

Večeře: Kantonská rýže, okurkový salát, čaj 3, 7 II. Dalamánky, poch. salát 1, 7

23. Led Středa

Snídaně: Vanilková kapsa, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7, 8

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Bystřická směs ( hov. maso, hrášek, kapie, žampiony, salám), dušená rýže s quinou, salát z červené řepy 1
Hlavní jídlo II.: Grilovaná zelenina, bramborové duo 7( br. krokety, , br. rösti)
Hlavní jídlo III.: Bystřická směs, kuskus 1
Hlavní jídlo IV.: Losos na grilu, vař. brambor, zeleninová přízdoba 4, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, rama, strouhaný sýr, ov. mléko 1, 7

Večeře: Šunkový salám v těstíčku, vař. brambor, kompot, ov. šťáva 1, 3, 7 II. Rohlík, přesnidávka 1

24. Led Čtvrtek

Snídaně: Sázená vejce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, hořčice, kečup, zelenina 1, 3, 7, 10

Polévka: Ovarová 1
Hlavní jídlo I.: Debrecínská vepřová pečeně, těstoviny, ovoce 1, 7
Hlavní jídlo II.: Kynuté knedlíky s povidly, mákem, cukrem a máslem ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Debrecínská vepřová pečeně, špecle, 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Peč. kuřecí horní stehna s balkánským sýrem a olivami, op. brambory, zel. přízdoba, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Dýňový trhanec, čaj 1

Večeře: Vepřový vrabec, duš. špenát, bramborový knedlík 1, 3, 7 čaj 1, 3, 7 II. Croissant se slaninou 1

25. Led Pátek

Snídaně: Pom. z játrovky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Slepičí vývar s frit. nudlemi 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, staročeská lepenice, kompot 1, 7
Hlavní jídlo II.: Smažené sojové plátky v kukuř. lupíncích, bramborová kaše kompot 1, 6, 7
Hlavní jídlo IV.: Smažený hermelín, hranolky, tatarská omáčka 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.