Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 29.10.2018 - 2.11.2018

29. Říj Pondělí

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Formanský guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

30. Říj Úterý

Snídaně:

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Bulgurové rizoto se sýrem, okurek steril 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

31. Říj Středa

Snídaně: Pom. z tuňáka. rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , bílá káva, čaj, ovoce 1, 4, 7

Polévka: Vločková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Záhorácký závitek, vař. brambor, ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Pikantní sojové nudličky, op. brambor, ovoce 1, 6
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Makovka, ov. mléko 1, 7

Večeře: Kuřecí plátek na slanině, barevné těstoviny, kompot, čaj 1 II. Anglický rohlík 1, 7

01. Lis Čtvrtek

Snídaně: Pom. hermelínová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hráškový krém s op. chlebem 1
Hlavní jídlo I.: Azu po tatarsku, dušená rýže, míchaný salát 1
Hlavní jídlo II.: Brokolicový nákyp, vař. brambor s máslem, mích. salát 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Azu po tatarsku, vař. brambor, míchaný salát 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Chléb ve vajíčku, kečup, čaj 1, 3

Večeře: Vepřenky s cibulí, bramborová kaše, zeleninová přízd., čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, puding se šlehačkou 1, 7

02. Lis Pátek

Snídaně: Op. slanina, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko , horká čokoláda, čaj, hořčice, ovoce 1, 7, 10

Polévka: Valašská kyselice 1, 3, 7
Hlavní jídlo I.: Smažená treska, bramborová kaše, kompot 1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo II.: Lívanečky s horkým lesním ovocem a zakys. smetanou 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.