Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 27.10.2025 - 31.10.2025

27. Říj Pondělí

Snídaně:

Polévka: ************************************
Hlavní jídlo I.: Podzimní prázdniny

28. Říj Úterý

Snídaně:

Polévka: ************************************
Hlavní jídlo I.: Státní svátek

29. Říj Středa

Snídaně:

Polévka: Z bílých fazolí 1, 9
Hlavní jídlo I.: Kuřecí plátek v medové marinádě, dušená rýže, salát z pekingského zelí s paprikami 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

30. Říj Čtvrtek

Snídaně: Pom. paštiková, rama, med, džem , pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj , ovoce 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s kapáním 1, 3, 7, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Krupičná kaše s čokoládou, máslem a cukrem, smoothie 1, 7
Hlavní jídlo III.: Hovězí guláš, kváskový chléb 1
Nápoj/dezert: Čaj, ovocné mléko, mošt 7

Svačina: Rohlík, termix 1, 7

Večeře: Šunková bageta 1, 7 II. Makovka, fruko 1

31. Říj Pátek

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, jogurt, mléko, čaj, bílá káva , zelenina 1, 3, 7

Polévka: Cibulová s bramborem 1, 7
Hlavní jídlo I.: Rybí filé zapečené v sýrové omeletě, bramborová kaše, okurkový salát 3, 4, 7
Hlavní jídlo II.: Grilovaná zelenina, bramborové krokety 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.