Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 11.2.2019 - 15.2.2019

11. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. tvarohová s kapií, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Kapustová 1
Hlavní jídlo I.: Rybí filé zapečené v sýrové omeletě, bramborová kaše, kompot, čaj 1, 3, 4, 7
Hlavní jídlo II.: Bramborový guláš, kváskový chléb 1
Hlavní jídlo IV.: GORDON BLEU (plněný kuřecí řízek šunkou a sýrem), vař. brambor, zel. přízdoba 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Rohlík, šunková pěna, čaj 1, 7

Večeře: Kuřecí roláda, dušená rýže s quinou, zeleninová přízdoba, čaj 1 II. Klobásník, ovoce 1

12. Úno Úterý

Snídaně: Pom. zeleninová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Hovězí vývar se strouháním 1, 3, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový vrabec, duš. hlávkové zelí, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Houbový kuba, okurek steril 1
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí závitek s parmskou šunkou a suš. švestkou, brambor. kaše, zel. přízdoba 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Šátečky, kakao , 1, 7

Večeře: Vepřový řízek ONDRÁŠ, vař. brambor, kompot, čaj 1, 3, 7 II. Pletýnka, tav. sýr, ovoce 1, 7

13. Úno Středa

Snídaně: Chléb ve vajíčku, hořčice, kečup, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, káva, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Fazolová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Maso tří barev, dušená rýže, míchaný salát 1
Hlavní jídlo II.: Květákový mozeček, vař. brambor s máslem, míchaný salát, 3, 7 3
Hlavní jídlo III.: Maso tří barev, těstoviny, míchaný salát 1
Hlavní jídlo IV.: Vepřové nudličky po sečuánsku ( v. kotleta, třtin. cukr, brokolice, čer. cibule) , dušená rýže 1,
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, tlačenka, cibule, čaj 1

Večeře: Buchtičky s vanilkovým krémem, čaj, ovoce 1, 3, 7 II. Dalamánek, paštika 1

14. Úno Čtvrtek

Snídaně: Makový závin, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Surinamská 9
Hlavní jídlo I.: Smažený kuřecí řízek, vař. brambor s máslem, dunaj, čalamáda 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Salát HAWAJ, dýňová kostka 1, 7
Hlavní jídlo IV.: Gratinované žebírko se šunkou a nivou, op. brambor, zel. přízdoba , 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, rama, sýr cihla, čaj 1, 7

Večeře: Vepřová kýta na paprice, celozrnný knedlík, čaj 1, 3, 7 II. Rohlík, ov. přesnidávka 1

15. Úno Pátek

Snídaně: Obložený chléb, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 3, 7

Polévka: Květáková 1, 7
Hlavní jídlo I.: Zapékané těstoviny s uz. masem, okurek steril 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Palačinky s džemem a šlehačkou 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Tagliatelle s kuřecími nudličkami, suš. rajčaty a sýrovou omáčkou 1, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko 1, 7

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.