Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 18.2.2019 - 22.2.2019

18. Úno Pondělí

Snídaně: Pom. sýrová, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, cappuccino, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Brokolicová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Valašské hnízdo, vař. brambor, salát z červeného zelí 1
Hlavní jídlo II.: Znojemské sojové plátky, kuskus, salát z červeného zelí 1, 6
Hlavní jídlo III.: Valašské hnízdo, špecle, salát z červeného zelí 1
Hlavní jídlo IV.: Staropražská ostrá směs, bramborové krokety, zel. přízdoba 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Chléb, masová pom. čaj, 1, 10

Večeře: Smažený květák, vař. brambor, tatarská omáčka, čaj 1, 3, 7 II. Loupák s párkem 1

19. Úno Úterý

Snídaně: Pom. česneková, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, zelenina 1, 7

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Hovězí guláš, houskový knedlík, 1, 3, 7
Hlavní jídlo II.: Rybí špíz, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba 4, 7
Hlavní jídlo III.: Hovězí guláš, kváskový chléb 1
Hlavní jídlo IV.: Kuřecí rarášci, šťouchané brambory, dresing 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, ovocné mléko 1, 7

Svačina: Bulka se salámem, ov. šťáva 1, 7

Večeře: Bulgurové rizoto se sýrem, okurek steril. ov. šťáva II. Donut, ovoce 1

20. Úno Středa

Snídaně: Míchaná vejce na cibulce, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, horká čokoláda, čaj, zelenina 1, 3, 7

Polévka: Valašská kyselice 1, 7
Hlavní jídlo I.: Krůtí kostky na kari, rýže tří barev, kompot 1
Hlavní jídlo II.: Honzovy buchty, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo III.: Krůtí kostky na kari, vař. brambor, kompot 1
Hlavní jídlo IV.: Obrácené řízky, bramborová kaše, kompot 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ovocný mošt, mléko 1, 7

Svačina: Žitná placka, kakao 1, 7

Večeře: Vepřový plátek v medové marinádě, op. brambor, zel. přízdoba 1, 7 II. Sýrový uzel 1, 7

21. Úno Čtvrtek

Snídaně: Šátečky, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, kakao, čaj, ovoce 1, 7

Polévka: Bramborová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Fazole na kyselo, vař. párek, chléb, ovoce 1
Hlavní jídlo II.: Pizza se šunkou, olivami a sýrem, ovoce 1, 3, 7
Hlavní jídlo IV.: Hejtmanský měšec ( kotleta, kys. zelí, vejce, párek), jasmínová rýže 1, 3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva, mléčný nápoj 7

Svačina: Šlehaný tvaroh s cukrem, makovka, čaj 1, 7

Večeře: Bratislavská vepřová plec, celozrnný knedlík, čaj 1, 3, 7, 9 II.Pochout. salát, graham. rohlík 1, 7

22. Úno Pátek

Snídaně: Pom. z ryb v tomatě, rama, med, džem, pečivo, cereálie, mléko, bílá káva, čaj, ovoce 1, 4, 7

Polévka: Jáhlová 1, 9
Hlavní jídlo I.: Přírodní kuřecí plátek, teplá zámecká zelenina, vař. brambor 1
Hlavní jídlo II.: Florentinské špagety ( špagety, špenát, sýr Gran Moravia)1, 7
Hlavní jídlo IV.: Fish and chips, bylinkový dip ( smažená ryba , hranolky) 1, 4 , 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.