Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

Jídelní lístek

Denní menu pro týden 25.2.2019 - 1.3.2019

25. Úno Pondělí

Snídaně:

Polévka: Čočková 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřová pečeně po selsku, brambor. kaše, salát z čínského zelí s kukuřicí 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

26. Úno Úterý

Snídaně:

Polévka: Hovězí vývar s rýží a hráškem 9
Hlavní jídlo I.: Vař. hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík 1, 3, 7, 9
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

27. Úno Středa

Snídaně:

Polévka: Cibulová se sýrem 1, 7
Hlavní jídlo I.: Maminčino kuře, těstoviny penne, mrkvový salát s jablky 1
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

28. Úno Čtvrtek

Snídaně:

Polévka: Sekyrková 9
Hlavní jídlo I.: Pštrosí vejce, vař. brambor s máslem, okurek steril 1,3, 7
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

01. Bře Pátek

Snídaně:

Polévka: Kroupová se zeleninou 1, 9
Hlavní jídlo I.: Vepřový závitek, dušená rýže, kompot 1, 3
Nápoj/dezert: Čaj, ov. šťáva,

Přihlášení stravy

Pro přihlášení stravy můžete využít on-line systém.

Informace o přípravě jídel

Na přípravě jídel ve školní kuchyni se v rámci odborného výcviku podílejí žáci školy, obory gastronomie a kuchař - číšník.

Alergeny

Výskyt alergenu v kokrétním jídle je označen číslem v závorce. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla je vyvěšen vedle jídelního lístku v jídelně školy a uveden také na webových stránkách školy pod aktuálním jídelníčkem. Konkrétní obsah alergenů ze skupiny 1 a 8 Vám sdělí na požádání personál kuchyně.